Trixin d.o.o.
Obrtniška ulica 1, 6000 Koper
Tel.: (05) 625 91 10
Fax: (05) 625 14 00

  URNIK
servis:
delavniki: 8:00 - 16:00

fotokopirnica: delavniki: 8:00 - 16:30
sobota, nedelja in prazniki zaprto
TRIXIN
PODPORA
 
Facebook-Logo-bw
email-white podpora-trixin

Zaradi velikega povpraševanja in zanimanja med kupci, je Ricoh Europe predstavil nov tiskalnik GelJet SG 3210DNw, ki ga dostavijo neposredno v domače pisarne uporabnikov. Z edinstveno zasnovo so poskrbeli za odgovornost do okolja in hkrati zagotovili, da bo domače tiskanje hitro in visokokakovostno.

Iščete nov tiskalnik in ne veste, ali bi se odločili za laserskega ali inkjet tiskalnik? Obstaja še tretja, veliko bolj učinkovita izbira. GelJet je hibridno tiskanje z lasersko in inkjet tehnologijo, ki jo je razvilo priznano podjetje Ricoh. Inovativna kombinacija združi hitro in kakovostno tiskanje po ugodni ceni. GelJet tiskalniki uporabljajo tekoči gel, ki ustvarijo vodoodporne tiske z odpornostjo na sončno svetlobo. Tovrstni tiskalniki uporabljajo kartuše z dolgo življenjsko dobo, ki po zaslugi dodatnega rezervoarja poskrbijo, da tiskalnik deluje, tudi ko je kartuša že prazna.GelJet SG_3210DNw

Pomembno je poudariti, da bo podjetje Ricoh tiskalnik in ves potrošni material dostavil v domove uporabnikov. Za nemoteno delovanje ima domači tiskalnik na voljo široko mrežo servisnih inženirjev podjetja Ricoh.

Edinstvena tehnologija GelJet zagotavlja boljšo prepustnost s hitrejšim sušenjem ter lahkim in vodoodpornim tiskanjem. Za razliko od standardnih brizgalnih tiskalnikov, ki uporabljajo upodobitvene valje, GelJet naprave poganja sistem pasov, podoben tistemu, ki ga najdemo pri laserskih tiskalnikih. Pasovni sistem zagotavlja, da papir ostane raven, kar omogoči hitro in kakovostno tiskanje. Zmogljivost široke tiskalne glave je moč opaziti v sočasnem tiskanju različnih slik z visoko gostoto.

Naprava podpira vizijo okolju prijaznega tiskanja z nizko porabo energije, načinom varčevanja z energijo, okolju prijaznimi deli in materiali z dolgo življenjsko dobo. Naprave GelJet običajno porabijo 90 % manj energije kot standardni barvni laserski tiskalniki, kar prispeva k občutnemu zmanjšanju CO2 emisij.

REDNA CENA: 294,61 EUR

AKCIJSKA CENA : 146,90 EUR

Cena brez DDV

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.