Obrtniška ulica 1, 6000 Koper

trixin-logotip

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.trixin.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.trixin.si upravlja podjetje Trixin d.o.o.

Podatki o podjetju:
Trixin d.o.o.
Obrtniška ulica 1
6000 Koper – Slovenija
DŠ: SI82811989
Matična številka: 5942527000
Email: info(at)trixin.si

Podjetje Trixin d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani in vanje vključenih vsebin. Podjetje tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Podjetje Trixin d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Obiskovalci lahko vsebine spletne strani uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja Trixin d.o.o. prepovedana.

Spletna trgovina www.trixin.si je je last podjetja Trixin d.o.o.. Spletna trgovina ponuja naročilo izdelave tiskovin v digitalni in offset tehniki, sisteme za vizualno komunikacijo, grafično oblikovanje,…
Trixin d.o.o., si prizadeva na svojih spletnih straneh zagotavljati točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo. Spletna trgovina je odprta 24 ur na dan, vsak dan v tednu.

NAROČANJE V SPLETNI TRGOVINI

Naročanje je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Po oddaji naročila kupec-naročnik po elektronski pošti prejme obvestilo o sprejemu naročila. V njem so navedeni naročeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupoprodajna pogodba med podjetjem Trixin d.o.o in kupcem-naročnikom je sklenjena v trenutku, ko potrdimo naročilo (sistem vam avtomatsko pošlje elektronsko sporočilo o statusu naročila).
Pogodba o nakupu je v tiskani obliki shranjena na sedežu podjetja, kupec lahko dostopa do nje preko potrditvenega elektronskega sporočila, ki ga je prejel ob oddaji naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo za oba udeleženca.

CENE

Vse cene objavljene v spletni trgovini vključujejo 22% DDV in so izražene v EUR. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Objavljene cene ne vključujejo stroškov dostave oziroma pošiljanja, strošek dostave se prišteje v primeru izbire “dostava po pošti”. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.

DOSTAVA

Naročene izdelke lahko prevzamete osebno na sedežu podjetja Trixin d.o.o., Obrtniška ulica 1, 6000 Koper, ali pa vam jih bomo odposlali po pošti v dogovorjenem roku. V kolikor to ne bo možno, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali telefonsko in vam izdelke poslali v najkrajšem možnem času.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije. Če dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete v vaši najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. V primeru drugačnega načina dostave je potreben predhoden dogovor.

STROŠEK DOSTAVE

Stroške priprave, pakiranja in dostave krije kupec. Zaračuna se po veljavnem ceniku Trixin d.o.o. Strošek dostave se prišteje nakupni ceni izbranega izdelka in je naveden na računu-naročilnici. Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave velja za področje celotne Slovenije.

Trixin d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca in ne prevzema odgovornosti za izgubo pošiljke ali njeno poškodovanje med transportom, prav tako ne prevzamemo odgovornosti za izgubo ali poškodovanje izdelka med vračilom izdelka po pošti.

V primeru, da ob prevzemu pošiljke ugotovite, da je pošiljka oziroma embalaža fizično poškodovana, na to takoj opozorite uslužbenca Pošte Slovenije, kateri mora sprožiti postopek reklamacije. Reklamacijski zapisnik je osnova za izplačilo odškodnine za nastalo škodo.

REKLAMACIJE

V primeru da z izdelkom niste zadovoljni, nam to sporočite preko elektronske pošte info@trixin.si

Poiskali bomo najboljšo rešitev glede na vaše želje in naše zmožnosti. Izdelek vam bomo zamenjali, v kolikor pa to ne bo možno, vam bomo vrnili kupnino, vi pa nam izdelek.

Reklamacije upoštevamo v roku 14 delovnih dni od prejetja naročenega blaga.